LED lys bånd

Kært barn har mange navne. LED lysbånd, LED lys bånd, lysbånd, LED strip, fleksible LED strips, fleksibelt LED lys, lyskæder, fleksible lysdioder osv. Der er hvis intet produktet som lysbånd der har så mange forskellige navne.

Uanset hvad de hedder, så er her en lille forklaring af hvad LED lysbånd er for nogle. Endnu er de ikke særligt kendt i Danmark, men med tiden vinder de forhåbentlig ind i de private hjem. LED lysbånd udnytter de mange fordele ved LED lysdioder, og skaber belysning på en helt ny måde. Billedet herunder viser et LED lysbånd

LED lysbånd

De små dioder er placeret på en række efter hinden på et (op til) 5 meter langt bånd. Det ideelle ved båndet er at du kan købe det i lige præcis den længde du har behov for.

På bagsiden af LED lysbåndet er der dobbeltklæbende tape, så de er super lette at sætte op – uanset hvor du vil. Vil du have den længste levetid, så sætter du dem op hvor de har relativt let ved at komme af med varmen.

Du kan enten få 12v lysbånd eller 24v lysbånd, forskellen betyder ikke noget for den normale forbruger – men går du op i kvalitet, så køb 24v LED lysbånd.

Normalt bruges LED lys bånd til at skabe stemning. Båndet herover er på billedet herunder sat op i et ovenlysvindue – så det kan skabe stemning om aftenen.

LED lysbånd i vindue

Har du overvejet at købe LED lys bånd?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>